ابلاغیه ی اجراییات ثبت برای توقیف اموال

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادر من سه سال در شمال ایران زندگی میکند . هیچ ملکی در ایران ندارد. در عقد نامه هدرس برادرم تهران خورده و همسر برادرم متولد تهران هست و الان در تهران زندگی میکند .کارت ملی برادرم تهران ثبت شده . هیچ ملکی هیج جا به نامش نیست برادر من تهران ثنا داره و اصلا در بوشهر الان هیچ ملکی نداره شاید پنج سال پیش داشته ولی از اون سال تا به الان نداشته ، از یکسال پیش تو پروسه گرفتن حکم عدم تمکین خانمش بوده که تازه رای به نفع برادرم صادر شده ولی همزمان پنجشنبه پیش ابلاغی از بوشهر آمده که بابت نیم عشر به اداره اجرای اسناد رسمی بوشهر بیا اگر ظرف سه روز نیای تمام عواقبش با خودته ، تمام ثنا و روند دادگاه سال گذشته از تهران انجام شده آدرس سکونت هر دو طرف تهران و شمال بوده به بوشهر ربطی نداشته ، آیا اصلا باید جوابی به این ابلاغیه داده بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله حتما پیگیری شود .یا عقد در بوشهر انجام شده و یا در سیستم اداره ی ثبت مالی به نام برادرتان وجود دارد.