دریافت حقوق و مزایا طبق موضوع ارسالی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده کارمند پیمانی شهرداری هستم( آتش نشان) و تا امروز سه سال و نیم هست که مشغول به کارم اخیرا موقعیت شغلی بهتری برام پیش آمده و قصد استعفا از شغل فعلی را دارم منتهی مسئول کارگزینی و مدیر مالی میگن که میتونی بری اما سنوات بهت تعلق نمیگیره آیا حقیقت داره؟ چه جوری میتونم سنواتم رو بگیرم؟ استعفامو پیش شهردار بردم گرفت گذاشت داخل کشو میزش اما به صورت شفاهی مخالفتی با رفتنم نداشت.. آیا هیچ راه قانونی وجود داره که من بدون داشتن برگه استعفا سنواتمو بگیرم؟ متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بعد استعفا و تسویه حساب میتوانید از طریق شورای حل اختلاف کار اقدام به دریافت حقوق خود نمایید