انتقال اموال برای فرار از مهریه

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . احتمال دارد زنم مهریه بخواد. رفته قهر. هنوز اقدامی نکرده.یک طبقه 70متری قولنامه ای ثبتی با کد رهگیری دارم و یه زمین شراکتی و قولنامه ای بدون کد رهگیری با برادرم. و یه 206 .چکار کنم که هم فرار نباشه هم توقیف نشن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خانه که مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.املاک قولنامه ای قابل توقیف نیست.باید خودرو را قبل از اجرای مهریه انتقال دهید.