بخشش حقوق مالی در قبال طلاق

دسته بندی : خانواده | مهریه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید و صبح بخیر
مشکل من حدود سه ماه هستسش که خیلی شدید شده و تا جایی که حتی دو دانگ از سند خانه رو هم به نامش زدم و حتی حق طلاق هم دادم بهش البته یک ماه پیش، که شاید زندگی ادامه پیدا کنه ولی هر روز دعوا داریم و خاطر و حرمت و احترامات کلا از بین رفته و زندگی زهر شده دیگه
سوال من اینه که بی زحمت مرا راهنمایی کنید که اگه من برم و شکایت کنم برای طلاق ، چون حق طلاق رو به اون دادم مشکلی برام پیش نمیاد؟
الته این رو بگم که اون دو دانگ رو از بابت مهریه و نفقه و غیره دادم
که تو برگ حق طلاق هم نوشته شده که از کلیه حق و حقوق خود براء شده و حق هیچگونه اعتراض و شکایتی رو هم ندارد
کلیه این انتقال سند و حق طلاق تو دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر ضمن سند وکالت در طلاق ،حقوق مالی را بخشیده ،درصورت دادخواست شما حقوق مالی برقرار است .باید ابراء ضمن سند مجزا باشد. اگر مرد دادخواست طلاق دهد و زن ناشزه نباشد،شرط تنصیف اموال هم اجرا می شود.