بازداشت محکوم علیه تا پرداخت کامل محکوم به

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر__15روز پیش اجراییه ای به من ابلاغ شد ....امروز ابلا_یه اومده که پرونده رفته اجرای احکام 30روز مهلت اعسار به قوت خودش باقی هست ؟؟؟؟یا اینکه جلب من صادر میشه ....باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پس از یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه نیز اعسار میشود اقدام کرد فقط بعد از یکماه رفع جلب منوط به سپردن وثیقه میباشد .شما نوبت قضایی اخذ و درخواست جلب نمایید تا درخواست اعسار، محکوم علیه بازداشت میگردد ممکن است اصلا درخواست اعسار داده نشود