اظهارنامه و دادخواست الزام ب تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
من قبل از عقد با همسرم 6ماه اورا صیغه کردم و ب خانه پدرم آوردم تا شرایط زندگی من (از کار افتادگی دارم و رانندگی نمی توانم بکنم)را ببیند و پس از موافقت توسط ایشان و خانواده‌شان ایشان را عقد کردم،حال بعد گذشت دوسال از عقد و یکسال از عروسی اعلام کرده ب دلیل عدم رضایت جنسی(دخول و خروج منی دارم منتها هرروز و زیاد نمیتوانم رابطه جنسی داشته باشم چون همسرم چاق است )،عدم توانایی رانندگی،درامد کم(در حالیکه در مغازه کارمیکنم و درآمدم متغیر است و والدینم نیز به ما کمک میکنند در مخارج خانه) و... نمیخواهد دیگر زندگی کند.من تنها یک هفته ب او فرصت داده بودم که خانه مادرش رود و فکر کند ولی از زمانیکه رفته دیگر خودش گوشی اش را جواب نمی‌دهد و فقط جواب چند پیام داد ک ب او گفته بودم باید برگردد و گفته بود نه نمیخواهد زندگی کند و دیگر جواب نداد.الان یکسال داشتم اگر درخواست طلاق دهد و مهریه ب اجرا بگذارد ،چون هیچ خانه و ماشینی ندارم و شغلم آزاد است چ روندی پیش می آید؟اگر نخواهم او را طلاقی دهم چه؟و اینکه میتوانم عدم تمکین نیز بگیرم ؟
با سپاس .لطفا در سایت نشان داده نشود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام الزام ب تمکین اظهارنامه و دادخواست دهید . مهریه هم اگر اقدام کند میتوانید درخواست اعسار دهید حق طلاق با شما است مگر اینکه زوجه دارای عذر موجه و محکمه پسند باشد در صورت تمایل ب تنظیم اظهارنام ه و دادخواست از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده درخواست دهید تا برایتان تنظیم نمایم