مطالبه مهریه وطلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام جهت مطالبه مهریه توسط زوجه ؛
بنده همسرم خارج از ایران هستند و وکالت تام به پدر خودشان در داخل ایران داده اند و حاضر به طلاق بنده نیستند و برای همین بنده میخواهم درخواست طلاق به همراه مطالبه مهریه بدهم که مهریه ام شامل 400 سکه تمام و 150 مثقال طلا و خانه به ارزش 100 میلیون زمان عقد میباشد و همسرم دارای تعدادی اموال منقول به نام خودشان هستند و حالا سوال بنده این است آیا میتوانم تمام مهریه خود را به صورت کامل دریافت کنم؟ و اینکه برای شروع به انجام کار طلاق باید چه کارهایی انجام دهم و از کجا آغاز کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید از طریق دفترخانه ای که عقد کرده آید درخواست اجرای مهریه خود را نمایید وپس از آن به واحد اجرای اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید .با توجه به طولانی بودن فرایند و تخصصی بودن امر بهتر است جهت این امر وکیل اخذ نمایید .در صورت تمایل جهت موضوع وکالت از طریق همین پنل می توانید درخواست خود را ثبت نمایید تا با شما هماهنگی لازم را انجام دهم