کار کردن در شرکت بدون بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در یک پیمان شرکتی یک ساله بدون قرارداد کار می‌کردم. بیمه ام رد می‌شود. اختیار دارند من را وسط پیمان بیرون کنند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.با سلام خدمت شما کاربر گرامی با توجه نداشتن قرارداد در صورت اخراج ، شما می توانید از طریق اداره کار درخواست بازگشت به کار نمایید ودر صورت نداشتن دلیل موجه از سوی کارفرما حکم به اعاده کار شما صادر می شود.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم