شکایت بابت ممانعت از حق

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام به کجا باید شاکی بشیم شهرداری؟یا شورای حل اختلاف ایشون یک دستشویی هم داخل آشپزخانه خودشونزدن که باعث شده کل دیوار آشپزخانه ماهم نم بده ومیگن جز مشعات هست من درست نمی کنم باید همه این شکایات رو کجا بکنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت نمایید.در صلاحیت محاکم عمومی است.