مطالبه طلب بابت مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده سه روز بعد از ابلاغیه اجراییه ثبتی از طرف اداره ثبت اموالم را انتقال دادم. خانمم فرار از دین شکایت کرده بود. منع تعقیب خورده.حالا ابطال معامله صوری شکایت کرده. دو تا زمین بنام خودم دارم. اونها را نمی‌خواهد. میخواد خونه را بگیره. آیا می‌تونه.چون بجز اون خونه و ماشین من زمین دیگری دارم. ولی قبول نمیکنه.
تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر همسر شما خونه رو بعنوان مال به واحد اجرای احکام معرفی کرده باشه شما میتونید طبق ماد0 53 قانون اجرای محکومیت های مالی 1بار درخواست تبدیل مال توقیفی به ام.ال دیگرتون رو بکنید به شرطی که از نطر قمیت و سهولت فروش برابر با ما قبل باشد