نحوه ارث بری بین وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از دو برادری که زودتر از خواهرشان فوت شده اند یکی از برادرها یک فرزند و دیگری 5 فرزند داشت تقسیم ارث عمه به برادرزاده ها به چه صورت است؟ به همه مساوی ارث میرسد یا نصفش به بچه یک برادر و نصف دیگرش بین ان پنج نفر تقسیم میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زمانی که از وراث طبقه اول کسی نباشد ، به طبقه دوم درجه دوم ارث می رسد واین ارث بین وراث به طور مساوی تقسیم می شود