اقدام جهت دریافت بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فاطمه کلائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پارسال ک قرار دادم تموم شد فرم تسویه امضا کردم و از کار اومدم بیرون امسال نرفتم و الان مبخوام بیمه بیکاری بگبرم و نامه از کارفرما ندارم قرارداد یکسال آخرمم ندارم چجوری میتونم اقدام کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر کاربر محترم بیمه شده ای که بیکار می شود تنها 30روز فرصت برای اقدام برای دریافت بیمه بیکاری دارد.