اخراج از محل کار ودرخواست سنوات

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پرسنل بیمارستان با 21 سال سابقه کار و به صورت قراردادی به علت عمل مادرم با 30 روز مرخصی استحقاقی و درخواست 5 ماه مرخصی بدون حقوق بنده مخالفت کردن و من مجبور شرم محل کار خود را ترک کنم الان چطوری میتونم سنوات مالی خود را درخواست کنم و اخراج نشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید لایحه ای اداری خطاب به محل کار خود شرایط فورس وخاص خودتان ناشی از بیماری مادر را شرح دهید وعلت غیبت مستند به مواد قانونی توجیه نمایید ودر خصوص سنوات هم ،محل کار شما موظف به پرداخت حق سنوات شما است ودر صورت عدم پرداخت از طریق اداره کار می توانید شکایت نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش لایحه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید