تحقیق محل در دعاویی اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تحقیق محلی ب اداره کار گفتم دارم ..همون استشهاد..گفتن معتبر نیست..گفتن منم 4نفرو میارم امضا کنن ..بجز صورت جلسه اصناف کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟
در ضمن سفته هم شکایت کردم دفتر قضاایی ولی تحویل ندادن.3بار تماس گرفتن برم ولی هر 3 بار زنگ زدن نزدیک ساعت مقرر ک کارفرما نیست رفته نیا..بابت اون کاری میتونن انجام بدن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق ماده 89ایین دادرسی کار به درخواست طرفین یا هیات قرار تحقیق محل صادر میشود که توسط کارمند اداره کار صورت میگیرد .شما تقاضا تحقیق محل کنید ‌موظند مامور تحقیق بفرستند. راجع سفته هم خب شکایت کردید منتظر باشید رسیدگی شود احتمالا استرداد سفته دادید .اون میتواند سفته شما را اگر خسارت زدید اجرا بگذارد و اگر بدون دلیل مطالبه کرد شما هم می‌رید دفاع میکنید و انشالا به نفع شما خاتمه می‌یابد .