مالکیت مشاعی در ملک مورد ‌مزایده

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده باغی داشتم برای یکی از اقوام ضمانت گذاشتم تا زندان نره ولی باغ من الان به مزایده گذاشته شده و طرف پول یک دانگ از شش دانگ رو آماده کرده می خواستم ببینم اگه باغم مزایده رفت اون از کجای باغ من میتونه یک دانگ رو برداره هر جا دادگاه میگه یا من نشون میدم چون که چاه آب و خانه باغ و امکانات دیگه فقط در یک طرف باغ جمع شده و از آب و برق چگونه اون میتونه استفاده کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام انتقال به صورت مشاع می باشد و انتقال گیرنده در تمام باغ سهم خواهد داشت چاه اب ، ساختمان و ....