حقوق مالی و فردی زوجه و ناسازگاری و بداخلاقی شوهر

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
بهنام تاجرمشایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من حدودا 8 ساله ازدواج کردم و یه پسر 4 ساله دارم شوهرم اذیت میکنه اخلاق نداره تو این دا سال یه روز خوش نداشتم حتی دستمو شکونده و کلی زجرای دیگ همیشه وسایلمو میشکونه و تا میتونه فریاد میزنه وفحش میده واقعا کاری از دستم بر نمیاد میخوام بپرسم اگه من طلاق بگیرم میگه بچرو نمیدم چیکار کنم خیلی ناچارم بابت مهریه شوهرم یه خونه سند دار داره یکی دوتا زمین قولنامه میشه کمکم کنید؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

به نام خدا.... مخاطب گرامی ابتدا شما میتوانید با گرفتن وکیل تمامی حقوق مالی خودتون اعم از مهریه و نفقه و... مطالبه کنید. و سپس در قدم بعدی عدم استحقاق زوج به نگهداری از فرزند رو ثابت کرده و حضانت رو بگیرید. گرچه تا 7 سالگی حضانت به حکم دادگاه با شما خواهد بود