طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده درخواست طلاق یکطرفه داده اند و الان برای من در سامانه خدمات قضایی من نوشته شده که نسبت به دعوی خانم فلان به اقای فلان مبنی بر طلاق به درخواست زوجه ، گواهی عدم سازش صادر شد .
این یعنی زوجه میتونه یکطرفه طلاق بگیره؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت داشتن وکالت در طلاق از شما میتوانند برای طلاق اقدام نمایند همچنین در صورت وجود عسر و حرج .پرونده باید مطالعه شود اع