اصلاح سند در موارد اشتباه در نگارش

دسته بندی : حقوقی | املاک
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگه قولنامه عادی زمینی شماره پلاک ثبتی آن اشتباه نوشته باشن مثلا پلاک پبتی1223 بوده وبه اشتباه 123 نوشته شده و خریدار بعد از آنکه متوجه شده آنرا درست کند جعل سند حساب میشه و آن مالک فقط پلاک 1223 بنام دارد وپلاک ثبتی دیگری ندارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در موارد اشتباه در نگارش قرارداد؛ اصلاح آن لازم است اصلاح آن با هماهنگی طرف مقابل و نزد مشاور املاک به عمل آید. لازم به ذکر است در هر حال اراده واقعی ملاک عمل خواهد بود.