وصول وجه چک ثبت نشده

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من از آقایی گوسفند چکی خریدم و سود پولش رو هم روی مبلغ چک کشید
الان موقع وصول چک هست و من ضرر کردم و نتونستم مبلغ چک رو جور کنم .ازش فرصت خواستم برای پاس کردن چک ولی قبول نکرده چک رو هم هنوز ثبت نکردم و تاریخش هم برای روز تعطیل هست
اگر از دستم شکایت کنه چی میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با درود کاربر گرامی چک ثبت نشده در حکم سند عادی بوده و از طریق آن ایشان فقط می توانند طرح دعوای حقوقی و مطالبه وجه نمایند.