اخراج کارمند و بازگشت به کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من کارمنند رسمی ازمایشی علوم پزشکی هستم به مدت ده سال سابقه ولی در شهرستان شهرمون ،با دوندگی های بسیار موفق به گرفتن انتقالی ب مرکز شهر نشدم و به خواست خدا یه ازمون شرکت کردم و قبول شدم برای مرکز شهر
بعد از این گزینش من رو تایید نکرد و عدم صلاحیت بنده رو داد و اصرار داشت ک من از این قبولی انصراف کتبی بنویسم و بنده قبول نکردم و به رای گزینش اعتراض زدم ، بعد از یکماه بدون اطلاع قبلی ب محل کار فعلی بنده نامه زدن که من حق ادامه کار ندارم و تسویه کنم منم راه نمیدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری به این موضوع اعتراض کنید و‌در صورت رای دیوان میتوانید به کاربرگردید