زمین

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود و خسته نباشید من یک قطعه زمین دارم که کلا 40 قطعه 160 متری میباشد که توسط شهرداری تفکیک شده و سند تک برگ بنامم میباشد رفتم جواز ساخت اقدام کنم شهرداری میگه قطعات جلو چون در حریم رودخانه میباشد که زمین منم جزء همین قطعات میباشد در حریم رودخانه هستند. ونصف زمین از 160 متر 80 متر میرود من موندم چیکار کنم حالا من خسارتمو از چه کسی باید بگیرم و بهترین راه چیه؟ لازم بذکر است بین زمین من و رودخانه یه خیابان 20 متری میباشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم رعایت حریم رودخانه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی الزامیست و شهرداری در هنگام صدور جواز حتما به این نکته باید توجه نمایید اگر این موضوع حریم صحیح باشد باید به فروشنده خود مراجعه یا علیه فروشنده دادخواست به دادگاه بدهید