مطالبه مهریه از طریق ثبت اسناد

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اولین پیامکی که برای همسرم برای به اجراگداشتن مهریه و توقیف اموال ، ارسال میشه ، کی هست ؟و ایشون کی متوجه میشن که من مهریه م رو اجرا گداشتن ؟ می خوام بدونم بعد از توقیف اموال پیامک ارسال میشه یا همون مرحله ی اول در دفترخانه که مهریه رو به اجرا گداشتم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر ثبت ثنا داشته باشد ظرف 24 ساعت از طریق پیامک اداره ثبت اسناد مطلع میگردد