ممانعت از نکاح موقت یا دائم

دسته بندی : خانواده | بطلان نکاح
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
امروز مطلع شدیم پدر دوستم با خانمی رابطه برقرار کرده و ظاهرا ازدواج موقت یا دائمی کرده‌اند!
پدرش حوالی 75 سال سن داره و همسر قبلیش فوت کرده و اون خانوم حوالی 45 سال داره و ظاهرا طلاق گرفته یه بچه هم داره.
نکته اینکه ما هنوز نمیدونیم بصورت شرعی محرم شدن یا نه ولی ارتباط جنسی داشتن با هم و و قابل اثبات هم‌ هست اما طبق گفته خودشون محرمن!
اون خانم شخص نامناسب و بد کاره‌ای هستش
میخواستم ببینم از نظر قانونی چه کار هایی برای ممانعت از ارتباطشون میشه انجام داد؟
یا حداقل کاری کرد که دارایی های پدر رو نتونه از دستش دربیاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طریق خاصی برای منع ایشان از نکاح وجود ندارد صرفا اگر عقد واقعه نکاح موقت باشد طرفین از هم ارث نمی‌برند.