ویرایش تاریخ چک ثبت شده

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من یک چک گرفتم از مشتری تو سامانه صیاد تاریخ رو اشتباه ثبت کرده و من به تاریخ دقت نکردم و تایید کردم
حالا تماس میگیرم نمیاد چک رو عوض کنه
حالا باید چیکار کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با درود کاربر گرامی برای تغییر تاریخ چک ثبت شده در سامانه صیاد صادر کننده باید حضورا به بانک صادر کننده چک مراجعه و نسبت به اصلاح تاریخ چک اقدام کند. در صورت خودداری ایشان یک اظهار نامه برای ایشان ارسال کنید و برای یک مهلت مشخص از ایشان برای اصلاح چک درخواست نمایید.