مسولیت وکیل در طرح دعوا

دسته بندی : حقوقی | وکالت
صابر نصرالله نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورتی که وکیل بدون داشتن مستندات و طبق گفته ها شکایت نامه تنظیم کند مجازات وکیل چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. وکیل در طرح دعوا تعهد به نتیجه ندارد. یعنی نمیتواند و نباید نتیجه را تضمین کند. وکیل بر اساس مدارک و دلایل گفته شده توسط موکل اقدام به طرح دعوا میکند. در صورتی که دلایل برای اثبات ادعای خواهان یا شاکی از نظر دادگاه کافی نباشد تصمیم مقتضی اخذ میشود. بدیهی است موکل باید تمام دلایل و مدارک خود را به وکیل معرفی و ارائه دهد و وکیل بر اساس گفته های موکل و مدارک ارائه شده اقدام به طرح شکایت میکند. در بعضی موارد شاکی دلیلی برای اثبات جرم ندارد وای باز هم تقاضای اقدام و طرح شکایت دارد و تقاضای تحقیق و تفحص از دادگاه دارد