حدود اختیارات و تعهدات وکیل و موکل

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
صابر نصرالله نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیرمن ی سوال داشتم درباره قرار داد با یک وکیل درباره پرونده قتل برادرم فوت شد ویک فرزند دختر داشت پدرمان فوت شده ولی مادر زنده هست زن برادرم با وکیل قرار داد بستن
آیا من ومادرم قرار داد را ندیده ایم ومادرم جایی را در پرونده وکالت امضا نکرده آیا تمام پرداخت ها وتسویه حساب نهایی به عهده برادر زنم میباشد؟اگه برادر زنم پول وکیل را ندهد وکیل میتواند از مادرم پولی درخواست کند ویا شکایت کند؟لطفا راهنمایی بفرمایین ممنون میشوم در ضمن قبلاً حرف ما اعدام بود والان میخواییم رضایت دهیم و یه بگیریم آیا وکیل میتواند علاوه بر حق وکالت با وجود اینکه مادرم جایی را امضا نکرده از ما مبلفچغی با اجبار بگیرد؟واین که در این پرونده مربوط به سال ۹۵ هست و هنوز پرونده بسته نشده وقتتان در زندان می‌باشد آیا او هنوز وکیل ما میباشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. با توجه به اینکه مادر شما که اولیا دم محسوب است با وکیل قراردادی ندارد و وکالت نامه را امضا نکرده وکیل نمیتواند از طرف مادر شما اقدامی انجام دهد. اگر تقاضای دیه داری باید کتبا توسط مادر شما به دادگاه اعلام شود و وکیل نمیتواند سهم مادر شما رو از دیه دریافت کند. وکیل فقط در خصوص سهم دیه همسر و دختر متوفی وکالت دارد و مادر شما در خصوص حق الوکاله هم هیچ تعهدی به وکیل ندارد