در چه بانکی فعالیت میکنید و مدت قرارداد استخدامی شما چقدر است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر خسته نباشید من کارمند بانک هستم زمانی که استخدام شدم محل کار و سکونت در دو شهرستان با فاصله 90کیلومتریه ،دارای دو بچه ام و همسرم نییز طی این چند سال دچار کسالت شدن آیا میتونم به تبعیت از همسرم درخواست انتقال بدم یا اینکه چون از قبل از اشرایط استخدامی اطلاع داشتند ،امکانش نیست
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود باید به آیین نامه های داخلی استخدامی بانک مربوطه مراجعه کنید ممکنه قوانین نقل و انتقال مصوب این اجازه را به شما بدهد و مکن است ممنوعیت لحاظ شده باشد