محاسبه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت تغییر شغل

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
جمشید کیائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده کارمند غیر رسمی موسسه حوزوی جامعه الزهرا در قم هستم 19 سال سابقه کار دارم با بیمه تامین اجتماعی به تازگی در آموزش و پرورش قبول شدم فرزند جانباز هستم ایا سوابق بنده با این بیمه در اموزش و پرورش منتقل میشه یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله تغییر شغل هیچ محدودیتی برای سوابق بیمه‌ای شخص ایجاد نمی کند و هر چند سال بیمه شما جز سابقه بیمه محاسبه می شود.