وکالت به وکیل برای پرونده طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر عذرخواهم میخواستم بپرسم من وکیل گرفتم برای پرونده طلاقم ک از طرف شوهرم بوده درخواست طلاق داده رأی هم دادن برای طلاق و اینکه یکسره اعتراض میزنه و جواب دیوان عالی هم اومده باز رفته جدا از این پرونده ...دادخواست چیز دیگ ایی داده
حالا میخوام بدونم هر پرونده وقتی وکیل میگیریم باید تا اخر پرونده باشه تا تموم بشه دیگ درسته؟؟؟
یا تو پرونده هر اعتراضی ک میزنه یا هر دادخواستی ک میده باید برای هرکدوم دوباره مبلغی پرداخت کنیم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر فقط نسبت ب طلاق وکالت داذه باشید در صورت طرح دعوای دیگر همسر مجدد باید ب وکیل وکالت دهید