استرداد جهیزیه و طرح دعوا برای آن

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانمم قصد استرداد جهیزیه اش را دارد. و من زمان آوردن جهیزیه سیاهه ای امضا نکردم. (البته ممکنه لیست جعلی با دوشاهد امضا کرده باشن) الان خانمم میگه من اقلامی رو که میبرم الیست میکنم و امضا میکنم و نمینویسیم که تمام جهیزیه رو برگرداندم. برای اینکه مسولیتی برگردنم نباشه چه باید بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که همسر شما اعلام ننماید که تمامی جهاز خود را دریافت نموده ا در مقابل الباقی وسایل ادعایی ندارند می‌توانند برای الباقی آن طرح دعوا نمایند