اثبات رابطه زوجیت موقت

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
زوجه با اکتفا به شهود و بیان صیغه لسانی رای بر اثبات زوجیت با وی گرفته که در واقعیت همچین چیزی به کل نبوده و ادعایی مبنی بر 114 تا سکه بیان کرده و قاضی در کمال تعجب رای بر حق بودن زوجه داده..
در تجدیدنظر رای چگونه شکسته می‌شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما باید در مرحله تجدید نظر دلایل و مدارک معارض با شهود ایشان معرفی نمایید یا دلایل دیگری استفاده نمایید که ادعایشان مبنی بر رابطه زوجیت خلاف واقع بوده