اعتبار وکالت بعد از فوت

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر پدر خانواده ده سال قبل از فوت وکالت کامل به فرزند بزرگ برای ارث خود بدهد آیا فرزندان دیگر میتوانند درخواست انحصار وراثت بدهند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، وکالت نامه بعد از فوت باطل میشود ، مگر اینکه ثابت کنید شما وصی پدر بوده اید، صرف وکالت نامه نمیتوانید کاری انجام دهید و الباقی ورثه میتوانند سهم خود را مطالبه کنند، اگر چه در صورت اثبات وصایت، ورثه میتوانند الزام شما را به تقسیم ارث از دادگاه بخواهند‌