درخواست عدم تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
آیا جلسه عدم تمکین در صورت صلح و سازش به دادگاه ارجاع داده میشود؟ و آیا در شورای حل اختلاف میتوان از خانم تعهد گرفت که دیگر منزل را بدون اجازه ترک نکند ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام اگر به صلح و ساز ش ختم بشه دیگر لازم به حضور در دادگاه نیست و میتوانید توافق بر اینکه نتونه خانه مشترک رو بکنه انجام بدهید و بابت ترک خانه از ایشون حق وحقوقی دریافت کنید به شرطی که ترک منزل ایشون موجه نباشه