دادخواست مطالبه عیدی و سنوات

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
حسام خوشگواری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
قبل تر از خدمتتون سوال پرسیده بودم بابت عیدی و سنوات5 سال همکاری بصورت پاره وقت دورکار گفتین باید دادخواست ارسال کنم. چه مدارکی نیاز هست؟
این فردی که من همکاری داشتم باهاش قرارداد رسمی با هیچ کس نمیبنده و من فقط پرداخت های حقوق که داشته رو دارم. میتونم بازم دادخواست مطرح کنم؟ برای اینکه برام دادخواست بنویسین باید چیکارکنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و وقت بخیر فیش های واریزی پرداخت به همراه استشهادیه ( جمعی از همکاران که به کار کردن شما طی 5 سال شهادت دهند) کفایت می کند. برای تنظیم دادخواست از طریق سایت اقدام کنید.