آیا اپارتمان شما به عنوان مهریه به نام زوجه شده است؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
قبلاً همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته و من در قبال آن تنها آپارتمانم را دادم
دو پیشنهاد وجود دارد
یکی میگه که یک دستخط مبنی بر رضایت و عدم ادعای اجاره از زمان مالکیت اش از ایشان بگیرم که بعدا ادعایی نداشته باشد ( با توجه به اختلاف خانوادگی)
دوم : سوابق مشابه در گذشته قاضی گفته اگر توافق نکردین در زمان انتقال مالکیت نمیتواند ادعایی داشته باشد
پس این موضوع را مطرح نکن که ناچار باشی به یک سرانجام برسانید
نظر حقوقی چیست؟
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر اپارتمان به عنوان مهریه به نام و تحویل زوجه شده باشد دیگر قرارداد اجاره معنایی ندارد اما اگر قرار است به نامش گردد و زندگی شما ادامه داشته باشد پس بهتر است یا حق انتفاع به اندازه عمر خودتان را قانونا برای خود حفظ نمایید ( که به ان صلح عمری میگویند) یا اینکه پیشنهاد خودتان مبنی بر اقرار زوجه در عدم ادعا نسبت به اجاره بها