آیا برای رفع اختلافات خانوادگی به مشاور مراجعه نمودید؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با همسرم دعوا کردیم من رو با عموم فرستاد خونه عموم و خودش دختر 5ساله ام رو نگهداشته ب من نمیده میگه برو طلاق بگیر ،من چه اقدامی کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر اختلاف فیمابین در حدی ست که امید به بهبود ان وجود ندارد و مشاور خانواده نیز پس از جلسات مشاوره و راهنمایی نظرش بر خاتمه ی این رابطه است میتوانید حقوق قانونی خود را مطالبه کنید ‌فرزند شما تا 7 تحت حضانت مادر است شما میتوانید دستور موقت استرداد فرزند و حضانت فرزند را دادخواست دهید از تاریخ اخراج از منزل نفقه معوقه را مطالبه کنید مهریه را نیز از طریق دفتر ازدواج اقدام نمایید