امکان عدم صدور مجوز حرفه ای

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده شاغل در سازمان امور مالیاتی و رسمی ازمایشی با 7 سال سابقه
دو مرتبه به فواصل یکماه استعفا خود را ارائه نمودم ولی بدلیل مخالفت مدیر کل مجبور به غیبت و درنهایت اخراج و حکم به انفصال از خدمات دولتی صادر گردید .
حالا که بنده بدلیل قبولی در آزمون حسابدار رسمی نیاز به مجوز حرفه ای از وزارتخانه اقتصادی دارم آیا امکان دارد بر اساس حکم صادر مجوز حرفه ای بنده رو صادر ننمایند . ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام - تصدی جواز حسابدار رسمی شغل دولتی نیست که برای صدور مجوز نیاز به عدم انفصال داشته باشد بلکه مواردی مانند عدم سابقه کیفری و ... مورد نیاز است انهم برای مدت 3 سال. موفق باشید در شغل جدیدتان.