طلاق از طرف زوج باتوجه به موضوع مطروحه

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مردی که درخواست طلاق میده و هیچ پول اندوخته ای نداره و هیچی هم نداره ...یه پراید داره به اسم زنش کرده و 120 میلیون طلا پس انداز کرده که دست خانمش بوده و با خودش برده ...و تلویزیون رو دیروز بعد رفتن به دادگاه خانواده که حکم به طلاق و رفتن به دادگاه بوده ،شکسته و دست پسر ده سالشو گرفته و از خونه رفته شهرستان خونه مادرش ...با این توضیحات حکم طلاقشون چطوری خواهد بود و مهریه اش 214 سکه هست چطور خواهد شد و یا نفقه اش...

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم مرد هرزمان تصمیم به طلاق زوجه نماید بلامانع و نیازی به دلیل ندارد و مهریه اقساط خواهد شد