اذن در ازدواج و فرار از منزل

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌وقت بخیر من ی دختر 30 ساله هستم قصد فرار از خونه رو دارم و مجوز اذن پدر برای از ازدواج میخوام شرایط زندگیمو خیلی سخت کردن ازار روحیم میدن محدودم می کنن
چیکار کنم چقدر زمان میبره برای مجوز ازدواجم از دادگاه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای اذن در ازدواج‌بستگی‌به شهر شما دارد که چقدر دادگاه خلوت باشد یا شلوغ وقت رسیدگی‌مزدیک‌بدهند یا دور کمترین زمان و‌ سریعترین حالت حدودا 5ماه هست