آیا در صورت نپرداختن یکی از اقساط مهریه از تقسیط خارج میگردد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من تقسیط مهریه انجام دادم.پارسال یه قسط دادم.ولی قسط امسال چندروزی گذشته ازش.ابلاغیه اومده احضار جهت اجرای حکم یعنی چی؟بعد آیا به حالت اول درمیاد قسط ندادم از قسطی خارج میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر نپرداختن یکی از اقساط باعث نمی شود که مهریه از تقسیط خارج گردد ولی اگر اقساط تان به تعویق بیفتد خانم میتواند برای حکم جلب اقدام کند.