آیا شما و خانواده ها جهت رفع مشکل به تراپیست یا روان شناس جهت کمک در مساله مراجعه نمودید ؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من 30 سالمه برام خواستگار اومد همه چیز اوکی بود پسر هیچ مشکلی نداشت یهویی خونوادم نظرشون عوض شد
ما هردومون همو میخوایم پسر واقعا هیچ مشکلی نداره
الان با توجه به شرایطی ک برام ب وجود اوردن میخوام از خونه فرار کنم از نظر روحی ازارم میدن و حتی کتکم زدن چون گفتم پسره رو میخوام
میخوان محدودم کنن که سرکار نرم
ممنون میشم بابت فرار از خونه برام توضیح بدین
و میخوام ازدواج کنم پدرم اجازه نمیده بایت اینم توضیح بدین ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورت مخالفت پدر دختر بالغ برای ازدواج راهکار قانونی اجازه ازدواج از دادگاه است که دختر می‌تواند با معرفی کامل مردی که میخواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهر توافق شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفترازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید اما حتما به یاد داشته باشید ازدواج یک تعهد و قراردادی است دو طرفه که طرفین این توافق فقط دو نفر نیستند و در واقع دو خانواده با هم پیمان می بندند و در فراز و نشیب زندگی به همراهی هر دو خانواده نیاز دارید پس به دنبال راه راحت نباشید مسیر سخت اما نشدنی نیست