مطالبه مهریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما
زنم فوت شده مادر زنم مهریه اش رو گذاشته اجرا. از طرفی من دیه از بیمه گرفتم بابت فوت زن و فرزندانم و این دیه حساب دادگستری هست توقیف شده توسط اجرای ثبت و در تاریخ 18فرور دین نرخ سکه بوده 45500 تا امروز نامه اجرای ثبت به دادگستری نرسیده به دلایلی آیا روزی که بخان بگیرن بهمین نرخ حساب میشه یا نرخ روز و اگر به نرخ قبل حساب بشه من میتونم مابتفاوت رو بگیرم یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام طبق قانون اجرای محکومیت های مالی به نرخ روز پرداخت حساب میشه