آیا خانم گذر نامه معتبر دارد؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده دو ساله با خانومی هستم ک ایرانی نیست،میخوایم با هم ازدواج کنیم خانواده هامون به توافق نمیرسن،یکی از دوستامون راهنمایی کرد گفت اگه شکایت کنید ارجاعتون میدن برای عقد،میخواستم بپرسم راهکار قانونیش چطوریه،لطف میکنید بگید🙏🏻

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود جهت ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی قانون شرایط خاصی را مد نظر قرارداده که مهم ترین آنها گذر نامه معتبر - گواهی تشرف زوجه به اسلام و .. هست صرف نظر از توافق و رضایت خانواده ها که مساله حقوقی نمیباشد ازدواج قابل ثبت است و همزمان با ثبت ازدواج زوجه تبعه ایران و ایرانی محسوب و شناسنامه ایرانی میگیرند