آیا در سامانه ثنا در قسمت پیگیری برای شخص حقیقی پرونده های جاری یا مختومه را بررسی نمودید؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقتتون بخیر.من ساکن گیلان هستم. همسر من حق طلاق داره. من از اول عید ماموریت بودم تا 21 فروردین. وقتی برگشتم بهم گفت هفته دیگه درخواست طلاق میده. وسایلشم با خودش برده...
حقیقت ماجرا اینه که از اون تاریخ تا الان هیچ پیامکی برام نیومده. از همه جا هم بلاکم سامانه ثنا هم دارم. ولی تو اون تاریخ که نبودم گوشی و همه مدارک من خونه بود.
میخواستم بپرسم میتونه تو اون 21 روز با وکیل کارشو تموم کرده باشه ابلاغیه ها رو هم از گوشیم پاک کرده باشه؟! یا روند کارو پیش برده باشه الان منتظر مرحله اخر دادگاه باشه؟ به نظرتون یه همچین چیزی ممکنه؟
و اینکه اون تو یک شهر دیگه ساکنه. دادگاه خانواده اینجا کد ملی هارو دادم گفتن پرونده ای وجود نداره. و اینکه سیستمشون استانیه. ایا این درسته؟ اگه بخوام ببینم پرونده ای ثبت شده یا ن باید برم شهر محل سکونت همسر؟ نظر شما چیه؟ والا نمیدونم یا تا الان اقدامی نکرده یا اینکه کارو پیش برده منتظر مرحله نهاییه. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر وکالت در طلاق به صورت رسمی ثبت نموده باشید و زوجه مختار در اختیار وکیل با واسطه خود جهت اجرای طلاق باشد باید ثبت دادخواست نماید تا روند جدایی از دادگستری پیگیری گردد. در سامانه عدل ایران قسمت پیگیری برای شخص حقیقی، پرونده های جاری و مختومه هر دو را انتخاب کنید اگر طرح دعوی شده یا رایی صادر شده باشد در کارتابل شما قابل مشاهده است در غیر این صورت وکالت در طلاق از سوی خانم اقدام نشده و تا روزی اقدام و اجرای صیغه طلاق همچنان عقد شما معتبر و برقرار است.