ایا به لاشه ی چک دسترسی دارید؟

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب. پدرم تقریباً 17 سال پیش ورشکست شده، چندتا چک داشته که به یه وکیل وکالت داده تا براش وصول کنه فکر کنم تا حدودی مراحل قانونیشم طی شده. پدرم چون سواد نداره و بعد ورشکستگی مشکلات و گرفتاری مالی زیادی سراغش اومده دیگه پیگیری نکرده از وکیل هم خبری نشده، دو سال پیش متوجه شدن که وکیلشون فوت کرده. سوالی که دارم اینه؛ اگه برگه فیزیکی چک ها موجود باشه میتونه یه وکیل بگیره و پول این چک ها رو به نرخ روز بگیره؟ چقدر میشه امید داشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورتی ک لاشه ی چک موجود باشد قابل مطالبه و پیگیری ست از تاریخ برگشت چک خسارت تاخیر محاسبه خواهد شد منظور شما از ورشکستگی به معنای خاص آن است یا در معنی عرفی که به جهت بدهی مالی اعلام میکنیم ورشکسته ایم؟به عبارتی پدر تاجر بوده و حکم ورشکستگی ایشان صادر شده ؟