طلاق با وکالت بلاعزل

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،من سال92 وکالت بلاعزل از شوهرم گرفتم ولی در اون قید شده ک در ازای بخشش مهریه که مقدارش از طرف خود من مشخص شه میتونم طلاق بگیرم میخواستم بدونم این بخشش مهریه چقدر باید باشه مثلا من میتونم فقط با بخشیدن یک سکه طلاقمو بگیرم و با توجه به وکالتی که دارم انجام طلاق و گرفتن مهریم چقدر طول میکشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . بله . امکانش هست تا با هر میزانی که شما تعیین می کنید شرط بخشش مهریه اجابت بشه و پروسه طلاق انجام بشه. البته بطور قانون نانوشته ای با میزان بیشتر بخشش، روند کار تسریع میشه. در صورت درخواست هرگونه مشاوره حقوقی یا انجام امور قضایی می توانید تماس بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.