مهریه همسر و توقیف اموال قولنامه ای

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم و زن بابام باهام به مشکل خوردن و زن بابام مهریش اجرا گذاشته و پدر من دو قطعه زمین داشت که حدودا یکسال پیش بصورت مبایعه نامه به اسمم انتقال داد و کد رهگیری گرفتیم و ثمن معامله ای که نوشته شده بین ما رد و بدل نشده آیا وکیل زن بابام میتونه ادعای صوری بودن بکنه و زمینی که به اسم منه توقیف کنه تاریخ شکایت ماله سال جدیده ولی تاریخ انتقال زمین یکسال پیش برمیگرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . بستگی به اینکه اولا زمین ثبت شده و سند رسمی یا بنچاق دارد یا خیر و اینکه قولنامه بین شما با چه مفادی تنظیم شده است موضوع متفاوت است. ادعای صوری بودن معامله بر حالت شما امکان زیادی برای اثبات دارد. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.