اجرای احکام و تقسیط بدهی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام بنده در سال گذشته توسط دادگاه محترم مکلف پرداخت بدهی گردیدم و پس از اعتراض بنده دادگاه با عنایت به موقعیت شغلی بنده نسبت به صدور حکم تقسیط نمود و با توجه به مکاتبات با اداره بنده اعلام نمود در صورت تاهل همه ماهه نسبت به کسرمبلغ 1/4 حقوق دریافتی نماید الان بعد از گذشت یکسال وکیل شاکیان پرونده به اداره بنده مراجعه نموده و اعلام نموده مبالغ مکسوره کفاف موکلین بنده رو نمی‌دهد و ما اقدامات دیگری می‌خواهیم انجام بدهیم بطور مثال درخواست
حکم جلب نمایند آیا چنین چیزی بعد از صدور حکم قطعی امکان پذیر است. ممنون از توجه و محبت شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . اجرای محکومیت های مالی آیین اجرایی خود را دارد و در هر حالتی منجر به بازداشت محکوم نمی شود. حکم جلب فقط با شرایط خاص آن صادر می شود. در مورد مشروح شما بعید است تعلق گیرد .در صورت درخواست هرگونه مشاوره حقوقی یا انجام امور قضایی می توانید تماس بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.