ملاقات شرعی با صیغه نامه

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من صیغه نامه99ساله دارم شناسنامم سفیده اماخب با اجازه پدرانجام شده و برگه اذن پدر همراه مهر رسمی وبرجسته دفترخانه داره حالا برای ملاقات شرعی زندان باید اذن پدر را باز ببرم دفتر اسناد کاری انجام بدن یا اشتباه متوجه شدم همین ک توی دفترچه و روی برگه مهر و امضاهست کافیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما یک نسخه از صیغه نامه داشته باشید یا یک نامه رسمی از دفتر خانه که ثبت ازدواج شده داشته باشید برای ملاقات کافیه