طلاق توافقی با درخواست زوجین

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر و شب خوبی داشته باشید
یه سوال داشتم خدمتتون
من با نامزدم 3 ماه که زندگی میکنیم 3 ماه نامزد هستیم اخلاقامون بهم نمیخوره خانواده خانم درخواست طلاق دارن درخواست طلاق توافقی میخواستم بدونم توی طلاق توافقی مهریه که بخشیده میشه و تمام چیزایی که به دختر دادیم رو میشه توافق کرد برگردوند و اینکه آقا میتونه توی این طلاق درخواست ضرر زیان هم کنه یا خیر؟
و یک سوال دیگه اگر توی طلاق توافقی آقا راضی نشد به هر دلیلی به طلاق دادن خانواده خانم تنها راهشون توی طلاق توافقی رضایت آقا هست دیگه درسته یا خیر؟

و موضوع بعدی اگر توی طلاق توافقی آقا راضی نشد یا خانم راضی نشد خانم میتونه از راه دیگه ای وارد بشه یا خیر و اگر از این راه وارد شد میتونه مهریه خودشو بگیره اگر راهی بود یا نمیتونه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .توافقی که حل است زود انجام میشه .باید توافق کنید خودتان راجع مهریه و سایر حق و حقوق تون .اما آقا مطالبه ضرر کند نداریم .میتواند مرد طلاق ندهد طلاق به درخواست مرد است .مگر خانم دلایل موجه دهد طبق قانون .اگر آقا راضی نشد خانم باید درخواست طلاق یک طرفه دهد که باید دلایل باشد یا کل مهریه یا بخشی ببخشد و بگه کراهت دارم از زوج و...